sâmbătă, 7 septembrie 2013

Pui wok


După așa o săptămână aglomerată și solicitantă, aș vrea să vă mulțumesc pentru răbdare și vă propun să aveți un moment de răsfăț doar pentru voi și partener, o rețetă perfectă ca amândoi să petreceți timp împreună în bucătărie! Așadar, aș vrea să servim o cină ușoară: ‘Pui wok’,  alături de un pahar de vin roșu.

Mai întâi de toate pregătim toate ingredientele: precum puteți observa în poză legumele trebuie tăiate fâșii subțiri, iar carnea – cubulețe micuțe. Se trag, rând pe rând, toate în ulei – nu le lăsăm să se ardă, ci doar să-și schimbe puțin culoarea. La fel vom proceda și cu pieptul de pui și cu alunele caju. Și asta e tot! Extrem de simplu, gustos și deosebit.
Vă doresc Poftă mare și o seară specială!

Ingrediente

½ piept de pui
1 dovlecel mic
1 ardei gras
½ rădăcină de țelină
2 morcovi
50g alune caju
o lingură de ulei de măsline
Și două pahare de vin roșu