Astăzi aș vrea să vă propun un prânz rapid și super gustos! Nu știu dacă
v-am mărturisit până acum, însă sunt un mare fan al pastelor făinoase. Așadar,
astăzi mi-am adus aminte de: ‘Pastele cu dovlecel’.
Mai întâi de toate punem ciupercile tăiate felii și morcovul rondele
într-o tigaie adâncă, cu puțin ulei și după 2 minute vom adăuga și un cănuță cu
apă. După ce va scădea toată apa, punem ceapa și dovlecelul tocate mărunt și le
mai lăsăm puțin până se înmoaie dovlecelul. După cele câteva minute de
așteptare, punem sosul de roșii și usturoiul tocat mărunt (sau, dacă aveți
probleme cu usturoiul, puteți doar sfărâma puțin cățelul de usturoi, iar
înainte să puneți sosul în farfurii îl scoateți afară).
Și cam asta e tot! Simplu, nu? V-am spus eu că nu-i deloc greu! Le puneți
peste spaghettele fierte conform indicațiilor de pe ambalaj și adăugați mult
parmezan.
Vă doresc o săptămână frumoasă și Poftă delicioasă!
Ingrediente:
1 dovlecel
1 ceapă mică
6 ciuperci
un morcov
un cățel de usturoi
500g sos de roșii