miercuri, 6 noiembrie 2013

Paste cu dovlecel

Astăzi aș vrea să vă propun un prânz rapid și super gustos! Nu știu dacă v-am mărturisit până acum, însă sunt un mare fan al pastelor făinoase. Așadar, astăzi mi-am adus aminte de: ‘Pastele cu dovlecel’.

Mai întâi de toate punem ciupercile tăiate felii și morcovul rondele într-o tigaie adâncă, cu puțin ulei și după 2 minute vom adăuga și un cănuță cu apă. După ce va scădea toată apa, punem ceapa și dovlecelul tocate mărunt și le mai lăsăm puțin până se înmoaie dovlecelul. După cele câteva minute de așteptare, punem sosul de roșii și usturoiul tocat mărunt (sau, dacă aveți probleme cu usturoiul, puteți doar sfărâma puțin cățelul de usturoi, iar înainte să puneți sosul în farfurii îl scoateți afară).
Și cam asta e tot! Simplu, nu? V-am spus eu că nu-i deloc greu! Le puneți peste spaghettele fierte conform indicațiilor de pe ambalaj și adăugați mult parmezan.
Vă doresc o săptămână frumoasă și Poftă delicioasă!



Ingrediente:

1 dovlecel
1 ceapă mică
6 ciuperci
un morcov
un cățel de usturoi
500g sos de roșii